סימנים אדומים על הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/12/2016 | 09:47 | מאת: ליאור

שלום, לפני 3 ימים החלו להופיע לי על הפנים סימנים אדומים, אשר מופיעים בפתאומיות ונעלמים (לאחר חצי שעה-שעה) לאורך היום. הם הופיעו בתדירות מאוד גבוהה ביום הראשון והשני, ולאט לאט התדירות ירדה אך הם עדיין ממשיכים להופיע. מדובר בסימנים אדומים עגולים (יותר דומה לעקיצה אך לא מופיע גרד רציני לפני הופעתם), ולרוב אינם מופיעים יחד, אלא סימן יחיד ובודד כל פעם ובמיקום שונה בפנים. לא ברור לי במה מדובר, בעבר נתקלתי אמנם בסימן אחד אדום שהופיע אולי פעם בחצי שנה, היה נעלם ולאחר מכן לא היה כלום. קצת מדאיג אותי שזו תופעה שכבר נמשכת מס' ימים... אשמח לדעת אם יש הסבר לתופעה הזו. תודה מראש

07/01/2017 | 01:30 | מאת: ד״ר אכי פרידמן

גש לרופא עור לאבחון וטיפול ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין