טיפול שורש וכאבי פנים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

05/12/2016 | 13:13 | מאת: רינת

לפני שבועיים בוצע בי טיפול שורש בשן אחורית עליונה ועד היום יש לי כאב עמום בעצמות הלחיים הייתכן שישנה דלקת בקצה השורש שלא טופלה במלואה או לא כראוי ? עשו לי סתימת שורש אך עדיין לא עשיתי מבנה וכתר... לפי הבנתי טיפול שורש אורך בין 45 דקות לשעה (זה גם התור שנקבע) ואחרי רבע שעה הרופא סיים... על כן אני חוששת שמא הטיפול לא הושלם. האם יש יסוד לחשש שלי ? מה עליי לעשות ?

06/12/2016 | 18:12 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אם יש לך ספקות אני ממליץ שתפני למומחה לטיפולי שורש להתייעצות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים