לאחר התקנת שתל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/11/2016 | 18:52 | מאת: יעל

עשיתי שתל והרמת סינוס סגורה רציתי לשאול כמה פעמים בדרך כלל נהוג לעשות ביקורות עד החשיפה כדי לבדוק אם הכל תקין ושאלה וגם עוד שאלה הייתי גם מצוננת בקרוב מבריאה האם יש אפשרות יהיה לבדוק אם לא השתבש משהוא והכל יציב עם תוספת העצם וכו.. ?

13/11/2016 | 14:54 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יעל שלום לגבי מספר הבקורות-זאת אחריות של הרופא המטפל -אין פרוטוקול-כמה שהוא חושב שצריך. לגבי ההצטננות- במידה והכל עבר טוב עד עכשיו, סביר להניח שלא הייתה לכך השפעה

15/11/2016 | 19:33 | מאת: יעל

עדיין לא עבר והלכתי לרופא בסוף היום שייתן תרופה יותר חזקה לייבוש , השאלה בגלל שזה מעל שבועיים ניסיתי להתמיד לא לקנח פחות להתעטש ופחות להעלות למעלה את הנזלת אבל לא 100% יש פה ושם פספוסים בטוחה במיוחד שתקופה כזאת השאלה בגלל שזה עדיין שם בביקורת לא כדאי שיעשו איזה צילום יותר טוב מהרגיל שייתן אינדקציה אם נשארה אותו כמות העצם ולא נהרס משהו שאם כן חבל שנחכה רק עד הסוף של החשיפה האם יש איזה אפשרות לבדוק בקרוב בביקורת או שלא?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים