הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/11/2016 | 10:30 | מאת: גאיה

עברתי לפני כמה ימים הרמת סינוס ופתאום התחיל לי גם נזלת הגיוני שהניתוח גרם לזה? האם יש משהוא שניתן לייבש להקל על המצב כי גם פוחדת לנגב בינתיים משתמשת בטיפות מה עוד אפשר פוחדת שייעשה נזק למקום?

05/11/2016 | 18:59 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לא לקנח אף בכח אלא להשתמש בממחטה בלבד לייבוש וטיפות

06/11/2016 | 20:54 | מאת: גאיה

שהוציאו רופא רגיל לא כירוג אמרתי לא ראו משהו חריג וגם אמרו שהמון חולים אז לא בטוח שהניתוח עשה בביקורת אעדכן את הכירוג אבל השאלה אם משהו לא בסדר האם בצילום שאבוא לביקורת יכולים לראות אם הכל תקין או משהו קרה מהצינון למקום הניתוח?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים