צילום פנורמי מידי שנה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/10/2016 | 22:21 | מאת: רון

אני לאחר מספר ניתוחי חניכיים. מטופל בקופ"ח. מידי שנה רופא החניכיים רוצה שאפגש עימו לפגישה שנתית. לקראת הפגישה הוא רוצה שאערוך צילום פנורמי - כל שנה צילום חדש. בפגישה הוא בודק את עומק הכיסים רואה שאין שינוי ובזה מסתיים המיפגש. שאלתי האם הצילום הפנורמי שמורכב מהרבה צילומי רנטגן בודדים מחוייב המציאות והאם אני לא נחשף לקרינה מיותרת?

05/11/2016 | 18:57 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אינני נכנס לשיקול הרופא. אני אישית מבקש צילומים אחת לשנתיים -שלוש וזה כמובן בהנחה שבבדיקה אין שינוי לרעה במצב החניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים