המשך בעיה בחנייכים -חזרה בעייה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

06/10/2016 | 12:38 | מאת: יונתן

שלום,בעיה בחנייכים בצד ימין לא עוברת חרף שימוש במי פה מיוחדים +משחת שיניים לריפוי שנתן לי רופא שיניים. יצוין כי הייתה הבראה של המצב לפני שבוע אבל זה חזר שוב (האם יתכן ששימוש של אלכוהול ו/או סמים אחרים יכולים לגרום לזה לחזור ולהתעורר שוב-כך קראתי באינטרנט? כי יצאתי ביום שישי ושתיתי) מה עושים? האם מותר להשתמש שוב במי הפה שמותרים לשימוש ל7 ימים? (שכחתי את השם שלהם שמותר להשתמש בהם רק 7-10 ימים) האם מין אוראלי בטוח (כשאני הנותן לגבר אחר) כשיש לי דלקת חנייכים בצד ימין? מתי זה יחלוף שוב? האם יש משחה מיוחדת של רופאי שיניים ולא מי פה? תודה

10/10/2016 | 15:23 | מאת: ד"ר אלון סבאון

קשה לענות על שאלתך מבלי לראות את המקום ולאבחן את הבעיה.אני ממליץ שתפנה למומחה למחלות חניכיים . שמות וכתובות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים