חנייכים רגישות בעיתיות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/09/2016 | 15:58 | מאת: אלמוני

שלום לפני כחודש התחילה לי רגישות בחנייכים עליונות (ימין ושמאל) הלכתי להבדק אצל רופא שיניים אמר לי שזה יעבור עם משחה שנתן לי _לשיניים רגישות העניין הוא שאני רוצה לעשות הלבנת שיניים במכשיר של אור (עולה 800 שח) ואני יודע שאסור בינתיים אבל מתי אוכל לעשות? אני מפחד שהרגישות הזאת תשאר לעולם?!?! שנית-האם יכול להיות שהרגישות הזו נבעה מכך שהשתשמתי במשחת שיניים להלבנה מזה חודשיים??? תודה

25/09/2016 | 16:47 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ראשית צריך לבדוק למה השיניים רגישות. האם קיימת חשיפת שורשים וואם כן אולי ניתן לכסות את השורשים ע"י השתלת חניכיים. בעקרון לא צריכה להיות רגישות גדולה יותר אחרי הלבנה אם אין חשיפת שורשים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים