אורך החיים של שתלים בפה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/09/2016 | 02:38 | מאת: שרון

למיטב ידיעתי אורך חיי השתל הוא בממוצע 10-15 שנה. מה קורה אחר כך ? גם אם זה יחזיק יותר, מה קורה כשזה לא מחזיק ? חייב לעבור לתותבת או שצריך לעשות שתלים אחרים, או שפשוט מחליפים את השיקום שמעל ?

04/09/2016 | 16:43 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אורך חיי השתל כשהוא תקין יכול להיות אף יותר מכך או פחות. בכל מקרה יכול להיות מצב שבו צריך להחליף את הכתר אם יש בעיה בכתר ויכול להיות מצב גרוע יותר בו השתל נכשל וצריך להוציא את השתל או לטפל בו אם אובדן העצם לא גדול מדי. לתותבת לא עוברים מהר כל כך. ניתן לחזור על השתלה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים