דימום לאחר הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

02/07/2016 | 21:43 | מאת: גל

לפני 35 שעות עברתי הקצעת שורשים בחצי פה ויש לי דימום שלא נפסק ספציפית סביב אחת מהשיניים. נוצר קריש דם ענק שעוטף את כל השן ומתרחב לגולה של דם במרקם ג'לי. כשאני מוצאיה אותו (צריך ממש למשוך אותו ולנתק) מתחיל ישר דימום ותוך שעתיים הדם מצפה כבר את כל השן וממשיך להצטבר. האם נורמלי? מה לעשות?

12/07/2016 | 12:33 | מאת: ד"ר אלון סבאון

גל שלום מעט באיחור, יכול להיות קצת דימום-טעם של דם אחרי הקצעות הכל תלוי בכמה דלקת יש באזור. יותר דלקת יותר דימום. בכל מקרה לא צריך להיבהל ואם יש צורך לפנות לרופא המטפל. לחיצה על המקום עם פד גזה וזה אמור להעצר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים