אחרי עקירת שן בינה בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/07/2016 | 08:11 | מאת: מיקי

עברתי לפני שבוע בדיוק עקירת שן בינה בלסת תחתונה , עקירה פשוטה אבל סבלתי מכאבים חזקים באוזן ובחניכיים כל השבוע , לא נתנו לי אנטיביוטיקה רק משככי כאבים. עכשיו שאני נוקשת בשן הטוחנת הסמוכה לאתר העקירה יש לי כאב. האם הכאב נובע מהפצע בחניכיים באתר העקירה ? הם זה נורמלי ויחלוף כאשר האתר יתרפא ? או שיש דלקת ואז זה מצב מסוכן לשן? אני עוד לא אוכלת בצד העקירה ועדיין מרגישה קצת כאב . מה עליי לעשות? תודה

12/07/2016 | 12:29 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לדעתי מוקדם מדי להסיק מסקנות. את עדין בשלבי ריפוי ראשוני והייתי ממתין עוד שבוע ואז בודק במידת הצורך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים