חנכיים מדממות אחרי טיפולי שננית

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

21/06/2016 | 16:33 | מאת: דינה

שלום רב, אני בת 53. לאחרונה השיננית טוענת שבטיפולה החניכיים שלי מדממות. הלכתי לעשות בדיקות דם 3 פעמים ותפקודי קרישה וספירת דם היו תקינים. השיננית טוענת שאין הרבה אבן על השניים. אך הרופא -מומחה לרפואת הפה טוען שיש אבן ויש דלקת והמליץ על הטיפול של השננית... חשוב לציין שכשאני מצחצחת את השניים שלי לפעמים יורד דם, אך לא הרבה. הייתי רוצה לדעת מהי הסיבות לחניכיים מדממות כשתפקודי קרישה והספירה תקינים? האם יש טיפולים שיחזקו את החניכיים שלי וימנעו דימומים. בתודה מראש ובברכה, דינה

28/06/2016 | 13:39 | מאת: ד"ר אלון סבאון

כנראה שיש לך מחלת חניכיים ולכן יש דימום. במקרה כזה יש צורך בטיפולים מעבר למה שעושה השיננית. ממליץ שתבדקי ע"י מומחה למחלות חניכיים. תוכלי למצוא את רשימת המומחים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים