רגישות בשיניים האם מהחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

21/06/2016 | 16:06 | מאת: ר

מזה תקופה מאוד ארוכה יש לי רגישות בשיניים וכשאני נוגעת בין הכתר לחניכיים אני מרגישה כאבים . חשוב להדגיש כי כל השישיה הקדמית של הפה רגישה לי כאשר ההתמקדות של הרגישות והכאב היא בשלושה שיניים מתוך השש הכאב עמום ובשן שעברה חידוש טיפול שורש אני לא מצליחה לאכול אוכל קשה. לפני כשנה וקצת ביצעתי טיפולי שורש וכתרים מאז יש לי רגישות גם באכילה וגם כאבים במגע בחניכיים מעל השיניים הרגישות . הייתי אצל מספר רופאים בהם מומחה לטיפולי שורש וכדומה הבאתי צילומי סטטוס והרופאים לא מצאו שיש בעיה בצילומים. האם ייתכן והבעיה קשורה בחניכיים כשאני לוחצת על החניכיים יש לי כאבים אך אין לי נפיחות או דימום. אני אובדת עצות ולא יודעת כבר למי לפנות . עברתי אף חידוש טיפול שורש שלא עזר. האם יש צילום שניתן לראות דלקת שלא נראית בסטטוס? או האם יכולה להיות הקרנה מהחניכיים והאם יכול להיות שיש הצטברות חיידקים בחניכיים שגורמים לכאבים ללא סימפטומים של דימום ונפיחות תודה

28/06/2016 | 13:36 | מאת: ד"ר אלון סבאון

צר לי אך קשה לי לענות על שאלותייך מבלי לבדוק אותך . מומלץ שתעברי בדיקה אצל מומחה לחניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים