בדיקות שצריך לפני שתל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/06/2016 | 18:30 | מאת: נעמה

בעוד חודשיים - חודשיים וחצי אמורה לעבור שתל , רציתי האם חוץ מצילום סיטי מומלץ לעבור גם בדיקת דם - יש איזה משהו חשוב לבדוק במיוחד במידה שאו רק שתל אצטרך או תוספת עצם , וכבר כמה שנים לא עברתי בדיקת דם אבל השאלה אם יש איזה משהו בבדיקת דם שחשוב בשביל שתל או שלא והנני בסביבות גיל ה- 40 אם זה משנה משהו?

20/06/2016 | 10:58 | מאת: ד"ר אלון סבאון

נעמה שלום בגיל 40 את עדין צעירה. אנחנו מבצעים שתלים גם לאנשים בני 80 ויותר. חשוב לבדוק את מצב הבריאות וזה נעשה דרך שאלון בריאות שממלאים ואם יש צורך מבצעים בירורים נוספים. פרט לצילום הסי-טי אין צורך בדבר נוסף. באם הרופא מעוניין הוא מכין מכוון כירורגי לפני-אמצעי עזר במיקום מדויק של השתל. בהצלחה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים