דלקת חניכיים - והופעת פצע מעל השן

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/05/2016 | 16:35 | מאת: רויטל

סבלתי מכאב שיניים טורדני 3 ימים , ניגשתי לרופא עשו לי צילומים ולא גילו כלום- אין משהו שמצריך טיפול שורש. נאמר לי שזה דלקת חניכיים כנראה. יום למחרת שהייתי אצל רופא נוצר לי משהו כמו חצ'קון מעל נשן הכואבת ורוד עם לבן בפנים. התחיל לכאוב פחות אבל עדיין כואב. נתנו לי אנטיביוטיקה. אני לא כל כך רוצה לקחת כי אני בהריון כרגע. האם זה יכול לעבור בעצמו ללא טיפול אנטיביוטי? יש איזה טיפול אלטרנטיבי?

02/06/2016 | 15:20 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רויטל שלום הפצע שהופיע לך מעיד על דלקת עם הפרשה מוגלתית. הסיבה יכולה להיות מהחניכיים או מצורך בטיפול שורש, חידוש טיפול שורש או סדק בשן. אנטיביוטיקה לבד לא תפתור את הבעיה יש צורך לטפל במקור ועל רופא השיניים למצוא את הסיבה לכך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים