שאלה בנושא פורטודנטיה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

22/05/2016 | 00:54 | מאת: ירושלמי ליאורה

לפני 4 ימים נפלתי במסגרת טיול על הפנים ובין היתר נפגעו לי 2 השיניים הקדמיות עליונות. ביקרתי אצל ר. שיניים שצילם המקום ובצילום נראה קריש דם, לא נראה שבר. הבנתי שבמידה ולאחר שיירגע המקום מהטראומה ייבדק האם נפגע השורש יינתן טיפול מתאים. במידה ולא נפגע השורש ומצב השיניים לא יחזור למצבו הקודם, האופציה היא לטיפול אורטודנטי. ברצוני לשאול להצעתך לגבי האורטודנטיה כמה זמן צריך יהיה להיות מטופלת ומה גובה עלות טיפול כזה. לציין שגילי 67. אודה על תגובתך.

23/05/2016 | 17:31 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ליאורה שלום ארשית בצילום לא ניתן לראות קריש דם.אין לי מושג לגבי עלויות. לדעתי בשלב זה את צריכה להמתין ולהיות סבלנית

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים