שתל והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/05/2016 | 09:51 | מאת: גאיה

רציתי לשאול עקרו לי שן טוחנת בעקבות סדק בשן האם בעקבות זאת שהסדק היה בהתחלה ולא ראו לא בצילום ולא בשן עצמה זה פחות עשה נזק או אפילו כמעט לא הספיק לעשות וכך הסיכוי יותר גדול שיוכלו לעשות השתלה ללא הרמת סינוס ורק בצילום סי טי יכולים להעריך או שגם צילום במרפאה פחות או יותר יוכלו להעריך אם נראה להם שיצטרכו לפני צילום הסיטי בביקורת אחרי העקירה שיש לי בקרוב?

02/06/2016 | 14:28 | מאת: ד"ר אלון סבאון

האמת שאת הצורך בהרמת סינוס ניתן כבר להעריך בצילום רגיל ולא בסיטי שכמובן יכול לאשר זאת. במקרים של סדק ההרס של העצם מהיר מאוד ולכן לא רצוי להמתין עם העקירה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים