החלמה שמתארכת ולחוצה מזה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/05/2016 | 19:43 | מאת: דנית

אני כבר כמעט 4 שבועות לאחר עקירת שן טוחנת שניה עליונה ולחוצה יש כאב ועדיין נתקע אוכל ומקפידה על ניקוי מנקה בין השיניים ומצחצחת ויורד קצת דם לא צריך להפחיד הריפוי בגלל זה. ברור שהולכת בקרוב שיראו איתי אבל לא צריך להדאיג שלא מחלים כמו שצריך ובכל זאת משהוא קורה כי אני כמעט 4 שבועות אחרי ? וחייבת לנקות ולצחצח כי גם כמעט 4 שבועות וגם משגע ואפילו טיפה כואב שנתפס אוכל זה לא שבוע ראשון שלא צחצחתי יש משהוא אחר שאפשר לעשות ויכול להיות אם כמעט 4 שבועות משהוא לא בסדר אני לחוצה וחוששת ברור שגם אלך שיראו אבל יכול להיות כל כך הרבה זמן ולא יכולה לא לנקות אז גם חוץ ממה שאמרתי ייכנס מזון יידבק ויזדהם אודה על עוד עצה.

19/05/2016 | 11:12 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דנית, קודם כל לא להילחץ תמשיכי עם השטיפות ותדאגי שיראה אותך רופא

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים