לפני השתלה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/05/2016 | 18:31 | מאת: כרמית

רציתי לשאול באיזה מקרים אחרי עקירה בשן עליונה טוחנת אחורית ביותר לא בינה צריך עקב זיהום גדול/סדק צריכים בנוסף לשתל גם השתלת עצם ו/או הרמת סינוס באיזה שלב או כמה זמן אחרי העקירה ולפני שתל יודעים בוודאות ומהי בעצם הרמת סינוס ןמה ההבדל בין ההרמות כי שמעתי שיש 2 סוגים , ומי שלא סבל אף פעם מסינוסיטיס גם יש אפשרות שיצטרך את זה או שהסיכויים גדולים יותר למי שסבל בעבר מזה.

15/05/2016 | 12:51 | מאת: ד"ר אלון סבאון

כרמית שלום בזמן העקירה וגם מהצילום שלפני ניתן לקבל הערכה לגבי הפגם שקיים ושיהיה לאחר העקירה. בעזרת הנתונים האלה ניתן בהחלט להעריך האם צריך או לא הרמת סינוס וגם איזה הרמה פתוחה או סגורה וזה בהנחה שאותו רופא-רופאה שמבצעים את העקירה הם גם אלו שיבצעו את ההשתלה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים