צילום סיטי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/05/2016 | 08:11 | מאת: רוית

רציתי לשאול האם בצילום סיוי בלסת שעושים רואים את מצב העצם ומצב השיניים והכל רק באיזור השתל או יש גם תמונה על כל הלסת שרואים הכל שם גם אם יש דברים שבכלל לא ידענו יכול להיות כגון זיהומים בעוד מקום בלסת שבכלל לא יודעים שיש.

15/05/2016 | 12:45 | מאת: ד"ר אלון סבאון

התמונה שרואים היא כמו זאת של צילום פנורמי על כל הלסת אך לא מקבלים תמונה מפורטת על כל אזור ואזור. למעשה תמונה מפורטת מתקבלת רק על אזור ההשתלה העתידי. כך שכדי לראות מצב של שן ספציפית באזור אחר צריך שרופא השיניים יבצע צילום מקומי

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים