שיקום על שתל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/04/2016 | 16:54 | מאת: דלית

רציתי לשאול איך הולך שלב השיקום על גבי שתל משלב השתל - מדובר משן טוחנת עליונה. האם משתשים במשהוא אחרי הניתוח של השתל ולודא שהכל בסדר וברגע שיראו שהכל בסדר , האם שוב משתמשים בתבנית ובדיקת הלסת הנגדית גם , האם כל הדרך זהה כמו בשן שלא היה בה שתל כלומר : מבנה, כתר זמני וכתר קבוע ובכלל איך בכלל הולך כל התהליך?

15/05/2016 | 13:52 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דלית שלום השתל מהווה למעשה תחליף לשורש השן. אל השתל מבריגים מבנה ומעליו מדביקים כתר , אלא אם כן בחר הרופא לבצע כתר מוברג ולא מודבק על גבי השתל. הליך ההשתלה הוא הליך כירורגי שיכול להיות מורכב יותר או פחות. כמובן שכדי לייצר את הכתר יש לקחת מידות אותן לוקחים כ-3-6 חודשים לאחר ההשתלה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים