כתר זמני - בעיה וכאבים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

16/04/2016 | 12:19 | מאת: שירה

שלום אני בתהליכים של הרכבה לכתר קבוע שלא הולכות המדידות הלוך וחזור . פתאום היום באחת השיניים שצריכים לעשות את הכתר מתנדנדת (כמעט בטוחה שזו השן ) למרות שהייתי אצל הרופאה לפני חודש ושמה לי הרבה דבק , מה יכול לגמור והאם יכול להיות שמשהו השתבש ויותר מורכב , ובשן הנ"ל כבר עברתי ניתוח הארכת כותרת , יש לי עוד כמה ימים אשאל גם שם מקווה שיחזיק מעמד ולא ייפול לגמרי , אבל מה יכול להגרם יכול להיות משהו שהשתבש בכתר הזמני או מעבר לזה , יכול להיות שיבוש שיצטרכו טיפול חוזר או מורכב יותר ? כי מהניתוח שהייתי עוד כמה פעמים עם המדידות החוזרות מאז עוד אף פעם לא התנדנד / נפל וזה וזה בזמן מאוד קצר שהדבק יירד שרק לפני חודש הייתי בטיפול חוששת שמשהוא השתבש ומסבך את העניינים. הכתר הזמני באמת נפל הבעיה שנשבר ל2 חלקים ולא שווים האם במצב כזה מתקנים או חדש ? וגם מאז שאין לי שם כתר גם כואב המקום זה הגיוני או שצריך להעיד / להדליק איתות שמשהוא לא תקין כי הרבה פעמים נפל והייתי בלי וזה לא כאב האם לאור זה הגיוני שמשהוא קרה והאם זה שאני שוחקת גם יש השפעה על המצב? והאם יכול בעקבות זאת הניתוח לא צלח שהכתר הזמני נופל , או משהו קרה שם ובסוף הפתרון לא יהיה כתר רגיל אלא עוד ניתוח או אפילו עקירה או מה קורה ובעקבות מה הכאבים כי נפל לי הרבה פעמים אבל ללא תחושת כאבים רק אי נוחות קלה.

20/04/2016 | 13:58 | מאת: ד"ר אלון סבאון

צר לי אך אין באפשרותי לענות מבלי לבדוק אותך. פני להתייעצות נוספת אצל מומחה למחלות חניכיים זה כל שאני יכול להמליץ לך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים