כתר קבוע לאחר הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/04/2016 | 12:04 | מאת: מילי

שלום רב לסת תחתונה שן בצד שמואל עשו לי שה הארכת כותרת..מכיון שהרופאה טענה שהכתר הקבוע לא ישב כמו שצריך. לאחר מספר חודשים עשו לי כתר קבוע. היום הכתר מודבק בדק קבוע. עבר כבר חודש מאז הכתר הקבוע וכבר שבועיים ימיים שיש לי רגישות מאוד גבוהה.. מאוד כואב לי האזור החניכים שמסביב לשן. הייתי אצל הרופא שוב הוא אמר שהכתר יושב כמן שצריך וכי צריך להקפיד על נקיון בחוט כי מצטבר שמה אוכל. אבל יש לי כאבים מציקים שגורמים לזרמים בשן וכאב. להמלצתך? תודה

20/04/2016 | 13:52 | מאת: ד"ר אלון סבאון

צר לי אך אין לי אפשרות לענות מבלי לראות את המקום. במידת הצורך פני להתייעצות נוספת אצל מומחה למחלות חניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים