בעיה בכתר

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/03/2016 | 12:04 | מאת: שירה

רצית את עזרתך מה קורה לטכנאי כבר 3 -4 פעמים הרופאה נותנת הוראות לשנות את המידות של כתר שצריכים לעשות , נותנת מצלמת מראה שיש עוד הרבה מקום , ולמרות זאת לא נעשה טוב ואומרת שיש עוד הרבה מקום ולא צריך ניתוח חניכים אמרה שיש עוד בערך 3 ס"מ , מה יכול לגרום לכך ויכול להיות שבסוף כן אצטרך ניתוח ולא יצליחו למרות שיש עוד מספיק מקום , מקווה שהפעם זה יצליח עשתה ליתר בטחון גם שוב עוד פעם כמו המדידה הראשונה שיעשה דגם חדש אבל איך זה הגיוני ומה הפתרון והאם יש עוד משהו לעשות חוץ מהתעקשות עם הטכנאי והסברים לו , לא יכול שבמצב כזה יצטרכו כן הארכת כותרת שיש מספיק מקום למרות שבאמת יש לי שיניים קטנות מאוד?

04/04/2016 | 11:43 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שירה שלום אין לי אפשרות לענות לשאלתך מבלי לראות את השן ללא כתר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים