ניתוחי חניכיים - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/03/2016 | 11:07 | מאת: תמרה

שלום רב, יש לי מחלת חניכיים מתקדמת, מומחה החניכיים שביקרתי אצלו המליץ לי על ניתוח חניכיים כיוון שהקצעת השורשים לא מספיק עזרה. האם יתכן שההקצעה לא היתה מספיק יעילה כי היא בוצעה ע"י שיננית ולא ע"י פריודונט? האם ניתן להמתין חצי שנה עם הניתוח? האם ניתן להמתין כחודש, חודש וחצי בין רבע פה לרבע פה? מהו משך ההחלמה אחרי כל ניתוח רבע פה? תודה רבה מראש על התשובות.

03/04/2016 | 10:02 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אינני יכול לשפוט את יעילות הקצעת השורשים שבוצעה אך ללא ספק המיומנות של מומחה חניכיים גבוהה מזו של שיננית.לגבי ההחלמה לאחר ניתוח- יש לקחת משככי כאבים לפי צורך, נפיחויות כמעט שאין ויש להסיר תפרים לאחר כשבוע

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים