דימומים מהחניכיים בחודשיים האחרונים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/02/2016 | 15:25 | מאת: אור

שלום רב קצת רקע: מזה 4 5 שנים אני עושה ניקוי אבנית פעם בשנה ואף בשנה וחצי אחרונות הגברתי תדירות לפעם בחצי שנה הפה שלי שמור מאוד, בודק תקופתית ומטפל חוט דנטלי זה קבוע כל יום אפילו פעמיים, ביחוד מסביב לכתר זרקוניה שיש לי ולאזורים בעייתיים צחצוח בוקר וערב במרידול. בקיצור, שמור. הבעיה: עשיתי ניקוי אבנית אחרון בתחילת ינואר מאז הניקוי, אני סובל מדימומים בחניכיים מעת לעת ביחוד בעת צחצוח, או שאני מפעיל וואקום בפה ויוצא דם קצת אין כאבים ממשיים הלכתי לרופא שיניים והוא אמר שהצבע של החניכיים נראה תקין והוא הפנה אותי למומחה חניכיים וצילום סטטוס (זאת מרפאת כללית סמייל) בטרם אפנה רציתי לשאול אתכם מה יכולה להיות הסיבה? לא שיניתי הרגלי תזונה (אני אוכל 6 ארוחות ביום, מסודרות) לא שיניתי הרגלי עישון אני עושה פעילות גופנית 5 פעמים בשבוע. האם הקצעות שורשים בכלל זו אופציה? או שלאור הרקע שלי הסבירות נמוכה שזקוק לזה תודה

12/02/2016 | 15:27 | מאת: אור

באוקטובר 2015 החלפתי כתר רגיל לזירקוניה עקב זיהום שהתפתח מתחתיו, והחומציות של הזיהום גרמה לדימום בחניכיים באיזור הכתר ולשיניים סמוכות, כמובן שלאחר ההחלפה הכל נעלם..

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים