שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/11/2015 | 20:20 | מאת: שיר

ואודה על תשובה כנה (: איך היית מרגיש לו לקוח שלך היה מטיל ספק בהצעת טיפול שנתת לו ומבקש חוות דעת שנייה ? לחילופין לו היית שם עצמך בנעליו, מה היית עושה ? לעיתים מרחף הפחד שרופאי שיניים מעודדים טיפולים שהם לא מחויבי המציאות... אזי מהי הדרך להתמודד עם כך ?

22/11/2015 | 11:02 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שיר שלום לי אישית אין בעיה עם זה. להפך אם ללקוח שלי יש איזשהו ספק אני מעודד אותו-אותה לקבל חוות דעת נוספת היות שאני בטוח במה שאני מציע למטופלים שלי- כטיפול הנכון ביותר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים