ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/10/2015 | 14:19 | מאת: דידי

לפני שלושה ימים ביצעתי ניתוח בחניכיים בצד הימני של הפה,אני לוקחת אוגמנטין .אני אוכלת רק בצד השמאלי של הפה ,אבל עדיין מרגישה מעט את מקום הניתוח.כיצד ניתן לצחצח בצד ימין ,האם אפשר עם אצבע ומשחה? רק צד שמאל לועס ולא צד ימין לא נגרם נזק ללסת בצד הימני?תודה. מה מומלץ לאכול או שאפשר לאכול הכל וכמובן לא על הצד המנותח?

02/11/2015 | 17:45 | מאת: ד"ר אלון סבאון

היית אמורה לקבל הסבר מהרופא המטפל. בכל מקרה לאכול והשתות פושר ורך להשתדל בצד שמאל. אין צורך לצחצח את הצד המנותח השבוע. לבצע שטיפות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים