אבצס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/10/2015 | 00:27 | מאת: שרית

יש לי הרגשה שבעקבות טיפול שורש שכנראה אצטרך התחיל לי אבצס /מורסה ברווח בין השיניים על החניכיים את/ה יכול/ה להגיד האם זה הגיוני כי זה רווח גדול ואיך מזהים ושהמברשת נגעה במקום טיפה ירד דם האם זה מחשיד לזה?

20/10/2015 | 16:37 | מאת: ד"ר אלון סבאון

את לא ברורה בשאלתך. אבצס יכול להיות ממקור של מחלת חניכיים ויש גם מצבים בהם נפתח מרווח בין השיניים. יכול גם להחות מזיהום במוך השן- בעצב ואז יש צורך בטיפול שורש או חידוש טיפול שורש ובמקרים מסוימים אף עקירה. ממליץ שתפני להתייעצות אצל מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים