התמחות פריודונטיה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/09/2015 | 21:29 | מאת: דר שלבנה

שלום לך דוקטור אני רופא שיניים בוגר הדסה רציתי לקבל מידע אם אפשר לגבי התמחות בפריודונטיה באירופה (למשל הולנד) # איך מכירים בתעודה של הדסה.. אם לא, אז מה צריך לעשות.... בחינות או שנות לימוד אצלהם # לגבי התמחות הפריודונטיה במיוחד... אם אעשה אותה שם.. מכירים בה בארץ כשאחזור?? מודה לך מראש

22/09/2015 | 06:43 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אפשר להתמחות באירופה. רצוי שההתמחות תתבצע במוסד מוכר ע"י ה-EFP לאחר חזרתך והכרת ההתמחות תצטרך לעמוד בבחינות ההתמחות בארץ. ממליץ שתפנה להר"ש לפרטים נוספים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים