מה השתבש?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/09/2015 | 16:53 | מאת: שרית

אני אחרי הארכת כותרת והשחזת כתר זמני ועדיין כואב לי שאני לועסת וגם הרגשת אי נוחות יכול להיות מצב שמשהוא השתבש ואם כן מה הבעיה בכתר או שיכול להיות בניתוח לא הצליח ואם במקרה הניתוח לא הצליח הפתרון ניתוח חדש או כבר יהיה משהוא אחר?

10/09/2015 | 17:40 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אם עברו שועיים מהניתוח, לא צריכה להיות יותר אי נוחות. יתכן שהכתר לא תקין-פני לרופא השיניים שלך

11/09/2015 | 13:21 | מאת: שרית

פניתי הסתכלה ובדקה ואמרה שהכל תקין בגלל שיש לי שיניים מאוד רגישות זה לוקח יותר זמן . האם זה הגיוני מיוחד שהסתכלה והכל נראה תקין כולל הגובה של הכתר?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים