אוגמנטין לדלקת בפה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/08/2015 | 09:58 | מאת: נעמי

שלום רב, מזה כשישיה ימים אני סובלת מכאבים חזקים בחניכיים מעל השן בינה העליונה,זה המשיך עם התנפחות הלחי קושי בבליעה וכאבים בלתי נסבלים.רופא השיניים אמר שזה לא נראה לו חמור,ואמר לגרגר מי מלח,למזלי רופא המשפחה נתן לי אוגמנטין,ומזה 48 שעות אני לוקחת,המצב התחיל להשתפר מעט,שאלתי, מתי אני אמורה להרגיש שיפור משמעותי והאם יש משהו נוסף שעלי לעשות,בתודה נעמי

25/08/2015 | 17:25 | מאת: ד"ר אלון סבאון

טוב עשה רופא המשפחה שנתן אוגמנטין. השלב הבא הוא עקירת שיני הבינה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים