שאלות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

07/08/2015 | 17:55 | מאת: דנית

יש לי שאלות. עושים לי מבנה ויצא שהכתר הזמני יצא רק שבועיים וחצי אחרי הטיפול זה בסדר ומה צריך להזהר והאם אפשר יהיה לעשות את הכתר הזמני בגלל שעושים לי ניתוח חניכיים בצד אחר ויצא 10 ימים לאחר מכן זה בסדר או לפי דעתך מוקדם מדי או עדיף לשאול את הרופא\ה אבל מי המנתח או המשקמת? וגם איך אוכל להזהר לגמרי אחרי המבנה ששבוע אחכ עושים את הניתוח בצד שני אהיה חייבת לאכול בצד . והאם בשן שעושים מבנהוכתר זמני בגלל עשו טיפול שורש וההמשך עכשיו בעקבות שבר בקיר וזאת שן טוחנת שהבנתי יש שם יותר מאמץ הסיכוי גם פה להארכת כותרת גדול . אודה על התשובות.

16/08/2015 | 15:12 | מאת: ד"ר אלון סבאון

צריך לדאוג שיבוצע כתר זמני לפני ביצו הניתוח על מנת שצד אחד יתפקד כמו שצריך לפני הניתוח

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים