חניכיים שורפות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/07/2015 | 06:57 | מאת: מיטל

מזה כמה חודשים שיש לי מעין תחושה לא נעימה בחניכים, כמעין צריבה. זה לא משהו נוראי שלא ניתן לחיות עמו , ואף לא משהו תמידי יום יומי ובכל זאת- לא נעים. כשחשתי בכך לראשונה הלכתי הן לשיננית והן לרופא. השיננית טענה שזו דלקת ואילו הרופא אמר שאינו רואה דבר והמליץ על משחת שיניים מיוחדת(פרודונטקס) ועל ניקוי טוב יותר של השיניים. רכשתי הן את המשחה והן קיסמים מיוחדים, אך עדיין התופעה ממשיכה ואני חושבת שהיא מתרחשת בעיקר לאחר אכילת מאכלים מלוחים. האם יש מה לעשות? המון תודה.

22/07/2015 | 11:58 | מאת: ד

מיטל שלום אין לי אפשרות לענות מבלי לראות את המקום. פני למומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים