כאב תוספת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/06/2015 | 20:35 | מאת: נעמה

אציין שהכאב מציק ובעת נקיון בין השן הנל לשן עם שתל שהיא קודמת היה מאוד קשה לנקות ושהצלחתי ירד דם ולא היה כאב לפני אלא בבת אחת היום האם יש לזה משמעות ומה אומר הדם האם הגיוני שקרה משהוא לסתימה למרות שלפני חודשיים נעשו צילומים ולא ראו בשן הזו כלום. האם יכול להתפתח במהירות בלי שרואים? וגם התחילו לי גם פצעונים לבנים בחניכיים יותר בקטע החיצוני של החניכיים עדיין לא הפנימי ובמיקום באיזור בדיוק איפה שהסתימה והשתל שיורד דם וכאב מה זה אומר וגם זה כואב והאם אפשר למרוח משהו להקלה על המקום בלי שיעשה עוד יותר נזק. ויורד הרבה דם בכל ניקוי בין זה אומר על החומרה וזה שיש פצעים זה החמרה של המצב , והגיוני יותר שמה שפגום זו הסתימה הישנה כבר הרבה שנים , או שיכול להיות גם הכתר של השתל שרק שנה בפה?

07/07/2015 | 15:29 | מאת: ד"ר אלון סבאון

המשך תשובה פני לרופא לבדיקה ואם יש צורך אז למומחה למחולת חניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים