כתר זמני ודחיסת מזון

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/06/2015 | 20:57 | מאת: דקלה

יש לי כתר זמני לפני כמה חודשים ופתאום התחילו לי רגישות ליד הכתר הזמני וכאבים אחרי אכילה או אחרי ניקוי וצחצוח באיזור הכתר הזמני ? מה זה אומר ובצילום ובבדיקה לא ראו עששת חדשה ? מה זה יכול להיות שיש שם וגורם לכאבים ? ולפעמים למרות ממש קצת יש גם טיפה דם בניקוי ? האם זה קשור לכתר הזמני בעייה או אולי דחיסת מזון שגורמת לדלקת לפי דעתך והאם יתרפא עם קבלת הכתר הקבוע , והאם בעקבות התופעה הזאת יכול להיות בעיה אחרי שיתחילו במדידות שבמעבדה יראו כי הצליחו לעשות בינתיים את המדידות הראשוניות.

21/06/2015 | 17:16 | מאת: ד"ר אלון סבאון

קשה לי לענות מבלי לראות אותך. בכל מקרה אין לקחת מידות לכתר קבוע במצב דלקת. אם קיימת דחיסת מזון , יש לשפר את נקודת המגע. כמובן שעלייך להיות עם היגיינה אוראלית ברמה גבוהה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים