דם בניקוי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/06/2015 | 10:28 | מאת: אורית

יש לי דם שאני מנקה בין השיניים בין כתר זמני לסתימה ? מה זה ומה הפתרון והאם ניקוי אצל שיננית יעזור וגם שיגמרו את הכתר הקבוע זה אולי ייעלם , והאם אחרי מדידות שעשו לי זה יכול להיות יותר רגיש , או שזה גם מזה וגם זה קורה מדחיסת מזון?

21/06/2015 | 17:12 | מאת: ד"ר אלון סבאון

הרבה סיבות יכולות להיות לדימום בחניכיים. מספיק שהכתר הזמני לא בוצע כהלכה או שיש עודפי סתימה ושלא לדבר על מחלת חניכיים.אינני יכול לציין במדויק מה הסיבה לדימום אך אם קיים ספק פני למומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים