כתר והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

21/05/2015 | 21:38 | מאת: נועה

אני עם כתר זמני ואמרו שאולי אצטרך הארכת כותרת אבל כנראה שלא , אבל לא בטוחים ידעו רק אחרי תחילת המדידות וחזרת הכתר מהמעבדה , רציתי לשאול איך ייתכן והאם הגיוני שלא בטוחים לגמרי ורואים רק אחרי התחלת המדידות לכתר קבוע זה הגיוני ואיך לא יודעים כבר בכתר הזמני , וזה שהיו צריכים להוריד בכתר הזמני הרבה גובה עד שישב נוח זה לא אומר משהו על הסבירות?

28/05/2015 | 17:14 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לא נראה לי מה שאת כותבת. ניתןצ לראות אם צריך או לא הארכת כותרת כבר לאחר המבנה ומקסימום אחרי השחזת השן- כלומר לפני המידות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים