כתר מעל שתל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/04/2015 | 10:22 | מאת: רינת

בבדיקה שגרתית נאמר לי שהכתר אינו יציב למרות שלי לא הפריע כלום... נאמר לי שזה שום דבר, להרים את הכתר לסובב ההברגה ולהחזיר אלא מה, שהרופא שניסה להוציא את הכתר לא הצליח חרף ניסיונותיו הרבים ועכשיו הכתר מתנדנד בחוזקה אולם לא ניתן להוציאו שאלתי היא קודם כל מה הסיבה לכך? ושנית מה ניתן לעשות ? הרופא שלח אותי הביתה בתקווה שלעיסה על השן תגרום לו ליפול... האם הגישה נכונה ?

12/04/2015 | 19:24 | מאת: רינת

הרי לי לא הפריע כלום... אני לא הרגשתי שהכתר מתנדנד זו רק הייתה דעתה של השיננית ועכשיו לאחר ניסיון ההוצאה של הכתר הוא מתנדנד ללא הרף וכבר שבועיים שאני מסתובבת כך והם לא מצליחים להוציא לי אותו

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים