בעיות חניכיים לאחר כתרים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/03/2015 | 11:41 | מאת: מיכל

בני בן 21 עשה 4 כתרים חדשים מקדימה לפני שנה ומאז יש לו דלקות בחניכיים כל הזמן לאחר בדיקה אצל מומחה הומלץ לו להוריד את הכתרים מיידית. שאלתי היא: 1.האם לחזור לרופא שעשה לו ולדרוש שיבצע כתרים חדשים ותקינים (הבן שלי אינו מעוניין בטענה שהוא סנדלר) 2. או לגשת לרופא טוב אחר ולשלם מחדש?, ומהרופא שעשה לו את הכתרים לתבוע??/לבקש החזר כספי??(בתקווה שלא נעשו לו נזקים בלתי הפיכים) מה הנוהל? מה הית ממליץ?

23/03/2015 | 19:28 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מיכל שלום אינני מייעץ לגבי תביעות בפורום זה. אין ספק שאם הכתרים לא תקינים וגורמים לדלקות יש לחזור עליהם

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים