כאב בחניכיים/רגישות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

02/03/2015 | 21:19 | מאת: -

שלום, לאחר אכילה אני מרגישה כאב בצד שמאל באזור החניכיים היכן שנמצאות שיני הבינה העליונות והתחתונות, כאשר התחתונה חצי יצאה וחצי מכוסה בחניכיים, והעליונה לא יצאה עדיין. האם יתכן שיש לי שם דלקת אם כואב ושורף לי לאחר אכילה, ואני חושבת שיש קצת נפיחות, אך לא יורד דם? אם כן, כיצד ניתן לפתור את הבעיה? ושאלה נוספת- רגישות בשן בזמן לעיסה באזור הנ"ל- יתכן שקשורה גם היא לדלקת חניכיים? (בצילום לא נראה חור) תודה רבה

08/03/2015 | 15:28 | מאת: ד"ר אלון סבאון

כן בהחלט יכולה להיות דלקת ממקור שיני הבינה וצריך לבדוק אם יש צורך לעקור אותן. פני לרופא השיניים שלך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים