מקרה מוזר בפה SOS

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/03/2015 | 14:12 | מאת: אליסה

בת 26. עם שן חלבית מתנדנדת (שוקלת שתל\ יישור שיניים) פתאום התחלתי להרגיש ששן בריאה ובשרית אחרת בפה מתנדנדת (בעקבות תחושה שהאזור שבחיבור בין השן לחניכיים נתפס ומשתחרר עם מגע הלשון) אחרי 2 בדיקות רופא שיניים אמרו שאין כלום. פתאום התחלתי להרגיש שגם האיזור בין השן החלבית לשן הבריאה נתפס ומשתחרר עם כל תנועת יניקת רוק מהפה. האם זה מעיד על משהו? חשוב לציין שבחודשיים האחרונים עברתי צילומי מנשך , סיטי, בדיקות שקשורות לשן חלב. לא אמרו לי משהו על מחלת חניכיים או בעיה אחרת חוץ מהשן החלבית. האם זה בדמיון שלי, האם זה טבעי ופשוט לא שמתי לב עד עכשיו? האם זה יכול להיות קשור להקרנה מהשן החלבית? אני מאוד מאוד מוטרדת ומפחדת לאכול. בנוסף יש לי חרדה דנטלית. אשמח לתשובה מעמיקה ככה האפשר. תודה :(

24/03/2015 | 20:26 | מאת: ד"ר אלון סבאון

קשה לי לענות על שאלתך מבלי לבדוק אותך. את יכולה להתייעץ עם מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים