ניקוי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/02/2015 | 20:45 | מאת: לילך

יש לי ניתוח חניכיים ויש לי שיננית רק חודשיים לפני הניתוח ניסיתי לאחר ובינתיים לא מוצאים האם כדאי לבטל לגמרי , או שכדאי להשאיר אז זה ככה זה יותר טוב מכלום כי זה יוצא בכל זאת קצת יותר נקי מאשר לא , כי זה בכל זאת 4 וחצי מהניקוי הקודם מה כדאי לעשות ולהחליף שיננית אחרת לא מסכימה כי מכירה אותי טוב ואני כבר שנים אצלה ודבר שני אם בטוח אעשה בתור שנקבע זה גם בין התורים של בין המבנה לכתר הזמני יכול להגרם איזה נזק?

06/03/2015 | 12:06 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לילך שלום הפה צריך להיות נקי לפני ניתוח, אחרת לא מנתחים. השאר לשיקול דעתך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים