ניתוח

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/02/2015 | 23:15 | מאת: גאיה

עשיתי טיפול שורש בשנת שהיתה בה סתימה עמוקה והיא סתימת אמלגם ואמרו שאולי אצטרך הארכת כותרת יראו בקרוב אחרימהתקנת המבנה ואו הכתר הזמני . מתי רואים בוודאות אם צריך או לא והאם יצטרכו לעשות לי שוב צילומים אחרי התקנת המבנה במיוחד שנשארו שאריות מהחתימה של האמלגם והאם זה חותר מדויק והאם הגלל זה ובגלל שהסתימה היתה כסופה עמוקה ובשן טוחנת הסיכוי יהיה גדול יותר להארכת כותרת?

02/02/2015 | 13:00 | מאת: ד"ר אלון סבאון

הצורך בהארכת כותרת נקבע לאחר שמסירים את כל העששת . אז ניתן כבר לדעת אם יש או אין צורך בניתוח. מטרת הניתוח היא לדאוג לחומר שן בריא שיאפשר חביקה של הכתר ללא פגיעה בחניכיים

02/02/2015 | 19:53 | מאת: גאיה

ועוד שאלה : האם יכול להיות מבנה של פה/שיניים שהסבירות להארכת כותרת יותר גבוהה? פשוט בשנתיים שלוש האחרונות כמה שיניים שהיו לי סתימות/כתרים שנאלצו לעשות כתרים חדשים כל פעם זה נגמר בהארכת כותרת האם זה קשור למבנה הפה והאם שאני קצת שוחקת שיניים יש לזה גם קשר?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים