כיפת כתר שגורמת פחות מרווח בינה לחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/01/2015 | 20:18 | מאת: רוני

שלום רב, יש לי 2 שאלות 1. האם הכיפה של כתר, בקו הסיום בשוליים (איפה שיש את החביקה של חומר שן בריא)- באה במגע עם החניכיים , או שרק הציפוי שמעל הכיפה, נוגע בחניכיים ? 2. כיפה מזהב מול כיפה מזירקוניה א. מי יוצר מרווח יותר קטן בינו לבין החניכיים? ב. מי יוצר מרווח יותר קטן בינו לבין השן ? (זאת, בכדי להפחית הצטברות פלאק במירווחים) תודה מראש

02/02/2015 | 13:05 | מאת: ד"ר אלון סבאון

1. הכיפה באה במגע עם השן. החומר המצפה במגע עם החניכיים 2.אין הבדל בינהם פרט למראה אסטתי יפה יותר עם זירקוניה 3.המרווח תלוי בדיוק העבודה של הרופא והטכנאי

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים