טיפול וניתוח

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/01/2015 | 09:47 | מאת: אורית

יש לי סתימה עמוקה שצריכה לעבור טיפול שורש שכואבת גם זמן מה , האם בגלל שזו סתימה עמוקה אחרי הטיפול , רוב הסיכויים שאצטרך גם הארכת כותרת כי אמרו שיש סיכוי רב , האם בגלל שזו סתימה עמוקה ומוציאים אותה (סתימה אפורה לא לבנה) הסיכויים לכך לפי מקרים כאלה שמכירים רוב הסיכויים לכך שאצטרך הארכת כותרת יותר גדולים מאשר לא ובאיזה שלב יודעים בוודאות האם אחרי הטיפול שורש כבר או בשלב אחר?

15/01/2015 | 20:15 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אורית שלום אני לא יכול לענות לשאלתך מבלי לראות את השן לאחר הסרת שתימה. רק אז ניתן בוודאות לדעת אם שן צריכה או לא הארכת כותרת לפני ביצוע הכתר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים