ניתוחים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

26/12/2014 | 22:16 | מאת: סמדר

אם צריך 2 ניתוחי הארכת כותרת , שניהם באותה צד של הפה אחד למטה ואחד למעלה האם אפשר לעשות ומדובר ב-2 שיניים טוחנות והאם אם זה טוחנות זה אמור להאריך ולהקשות את הניתוח גם אילו מדובר בשן אחרת והאם אפשר לעשות את 2 השיניים בבת אחת במקום פעמיים במיוחד שזה באותו צד או שזה קשה יותר גם למנתח/מומחה לחניכיים וגם למטופל לעבור את שניהם בבת אחת והאם כמות הכאבים/ההחלמה שונה בהרבה אם עושים ניתוח אחד או שניים?

01/01/2015 | 14:08 | מאת: ד"ר אלון סבאון

סמדר שלום ניתן לבצע את שני הניתוחים ביחד, הכל תלוי בסבלנות שיש לך לשבת לעוד ניתוח

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים