תזוזת שיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/12/2014 | 17:10 | מאת: שלי

שלום רב, רופא השינים שלי שלח אותי להתייעצות עם פריודנט עשיתי צילום סטטוס ועל פניו לפי מה שאמר שהמצב אינו חמור. לדעתי השן הקידמית שלי מתחילה טיפה לזוז. האם יש מצבים שניתן למנוע נשירה? תוך כמה זמן נושרת שן? והאם יכול להיות שזה מהראש? האם ישנה השפעה על נטילת סטרואידים במשאף קבוע על מחלת חניכיים (חולת אסטמה)?

22/12/2014 | 14:58 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שלי שלום השן לא נושרת ככ מהר. אני רוצה להאמין שהרופא לא סתם אמר את מה שאמר, אך אם יש לך ספקות פני להתייעצות נוספת

22/12/2014 | 16:05 | מאת: שלי

אז היום הייתי אצל רופא חניכיים באמת יש תנועה בשן קידמית ודלקת. הופניתי להקצעת שורשים. האם הקצעה יכולה לעצור את התנדנדות השן?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים