רגישות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/12/2014 | 09:16 | מאת: ליאת

יש לי כנראה רגישות צווארית בשן שעברה סתימה לבנה , שנה וחצי אחרי . האם יש איזה משהו להקל או שזה פשוט בתקופות ובחורף יותר קשה , למרות שמשתמשת במשחות לשיניים רגישות וזה לא עוזר. ויש שוני יש ימים שזה מאוד מציק ויש ימים שבהרבה פחות , ועשו בדיקות וגם צילום ושללו עששת ואמרו לי שלאור כל הממצאים נראה שזה רגישות ואם לא אני אבחין בכאבים וזה יחמיר. מה דעתך ומה אפשר לעשות אם זה רגישות?

22/12/2014 | 14:52 | מאת: ד"ר אלון סבאון

תנסי- colgate sensitive pro relief

22/12/2014 | 20:38 | מאת: ליאת

ניסיתי גם את המשחה הנל ושלא יזרתי גם סנסודיין ושום משחה לא מקלה/עוזרת האם יש משהוא לעזור או כנראה הפתרון יהיה בסוף טיפול שורש וךידיעתך עברו כבר כמעט חודשיים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים