הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/12/2014 | 18:35 | מאת: שירה

אני צריכה לעבור הארכת כותרת בשן אחת למעלה בצד שמאל , ומשהו קרה בעוד שן ויכול להיות שאצטרך לעבור עוד שן שנמצאת באותו אבל למעלה ולא למטה , שאלתי היא וברור שאשאל את הרופאים פשוט עד התור , האם אפשר לעשות 2 ניתוחים של הארכת כותרת גם של השן למטה וגם של השן למעלה ביחד אם נצטרך במיוחד שזה באותו צד של הפה? והאם יכול להיות הארכת כותרת אחרי סתימה , ולא דווקא רק אחרי שן עם כתר , שצריך לעשות חדש , אלא סתימה שמשם צריך היה לעשות כתר בגלל עששת?

18/12/2014 | 16:17 | מאת: ד"ר אלון סבאון

כן ניתן לבצע לסת עליונה ותחתונה. לגבי השאלה השניה רצוי אם אפשר לעשות את הניתוח אחרי כתר זמני

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים