שתלים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/11/2014 | 15:00 | מאת: נועה ש.

שלום רב דר נכבד, עברתי בשבוע שעבר הרמת סינוס והשתלה של שניי שתלים באותו היום. לאחר שהגעתי הביתה, קראתי באינטרנט את ההוראות לאחר הטיפול, מכיוון שההוראות שקיבלתי הלכו לי לאיבוד, ואז קראתי שרצוי כמה שפחות להתעטש...בגלל שינויי מזג אויר וגם בגלל שאני קצת אלרגית בעונות מעבר, אני מתעטשת לפחות 3/4 פעמים ביום מאז יומיים אחרי הטיפול...ואני בלחץ נוראי, שמא זה יזיק לטיפול. האם יש צדק בחשש שלי? תודה מראש, נועה

17/11/2014 | 16:45 | מאת: ד"ר אלון סבאון

תשתדלי לא להתעטש פה פתוח ולא לקנח אף. יש רופאים שממליצים על אלרין על מנת לייבש את הריריות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים